Dealer: Rocla A/S
Email: info@rocla.dk

Komplette materialehåndteringsløsninger

Med fokus på kvalitet, innovation og kundeorienteret service leverer vi 1. klasses løsninger inden for internt transportmateriel og serviceydelser.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og er i dag blandt de førende leverandører af lagertruck, gaffeltruck og dertilhørende serviceydelser i Danmark – samt førerløse truck til industriens krævende områder.

Globalt netværk, lokale løsninger

Hos Rocla Danmark A/S har vi i løbet af de sidste 10 år opbygget et solidt grundlag på det danske marked og er i dag en stærk og troværdig samarbejdspartner, der med fokus på kundens aktiviteter tilbyder komplette løsninger inden for salg og service af internt transportmateriel.

Og vi har helt sikkert også den rette løsning til netop dine behov.

Leje og leasing

Har du brug for en truck i en kort periode til at klare dagens opgaver, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

Gennem vores datterselskab Rocla Rent tilbyder vi leje og leasing af nyt udstyr og salg og udlejning af brugte truck.

En stærk servicepartner

Med skræddersyede løsninger, lokal og professionel kundeservice og fokus på konstant udvikling, har vi skabt et solidt fundament for at kunne tilbyde vore kunder den serviceløsning, der passer til netop deres truckflåde - uanset om det drejer sig om almindelig tilkaldeservice eller fuld vedligeholdelse.

Ingen truckflåde er ens, og vi står klar til at hjælpe dig med finde den rette serviceløsning.

1

Rocla A/S

Kobbervej 5
Kolding
DK-6000
Denmark
Telephone: +45 9998 8888
Fax: +45-3639 7001
Email: info@rocla.dk